De DR-Group

Het hoofdkantoor van D & R Group is gevestigd in Rhoon, in het hart van de haven van Rotterdam, een van de belangrijkste havens van Europa en het centrum van internationale containervervoer. De haven is de toegangspoort tot de Europese markt met meer dan 500 miljoen consumenten. De groep bestaat uit verschillende bedrijven die actief zijn op allerlei vlakken in de logistiek, zoals; expeditie, NVOCC (Non-vessel Operating Common Carrier), softwareontwikkeling, intermodaal transport (spoor / binnenvaart / weg), douanebemiddeling, terminal / depot- en veiligheidsactiviteiten.

Onderstaand de verschillende merken binnen onze groep.

S&R Marine Services

S & R (Marine Services) BV werd in april 2001 opgericht als een particuliere organisatie en maakt deel uit van de D&R Group. Ze zijn met name specialiseert in NVOCC-activiteiten over de hele wereld, voornamelijk gericht op de transatlantische, Pacific en Canadese gebiedsactiviteiten. Door talrijke servicecontracten met verschillende rederijen, kan S & R voor haar klanten (expediteurs 40% en directe verkopers / geadresseerden 60%) een breed scala aan mogelijkheden aanbieden tegen een concurrerende prijs. Steunend op 30 jaar ervaring in de NVO-industrie van en naar de VS en Canada, kan het personeel van S & R van grote waarde zijn voor directe klanten en expediteurs en buitenlandse agenten. S & R, is strategisch gelegen in het bereik van de Rotterdamse (lucht)haven en alle benodigde douanefaciliteiten.

Logo S&R Marine Services

Rotterdam Overseas Network

Rotterdam Overseas Network is in 2010 opgericht met het doel om gespecialiseerde wereldwijde zeevrachtdiensten aan te bieden. Ze hebben een bewezen staat van dienst en tientallen jaren ervaring in alle belangrijke transacties van en naar Europa, met een specifieke focus op Zuid-, Midden- en Noord-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en het Indiase subcontinent.

Euro Business Partners B.V.

In 2006 heeft D&R de gewaagde en innovatieve stap genomen om de bedrijfsprocessen van alle activiteiten binnen de D&R Group, klantverzendingen en financiële informatie te integreren in één systeem. De visie was om nieuwe technologie te ontwikkelen en te installeren en om een ​​geïntegreerd systeem met pro-actieve capaciteiten te introduceren die de service voor onze klanten zou verbeteren en de logistieke bedrijfsvoering zou optimaliseren. Hieruit is EBP ontstaan.

KGN Measurement B.V.

Het is niet ongebruikelijk dat containers die uit het buitenland komen, ontsmettingsmiddelen en / of productiegassen bevatten in concentraties die de “maximaal toelaatbare concentratie” (MAC-waarde) overschrijden. Als gevolg hiervan kunnen deze gasconcentraties de gezondheid schaden door een of meerdere blootstellingen. KGN kan de niveaus van restgassen controleren en kan containers ventileren wanneer de concentraties de toegestane limieten overschrijden. Nadat de restgassen zijn verwijderd of niet aanwezig zijn, verklaren we de container “Gasvrij” en geven een gascontrolerapport af met daarin gedetecteerde gasconcentraties.

D&R Customs.

DR Customs is een toonaangevend bedrijf op het gebied van douane en internationale handelswetgeving. Actief sinds 1995, gevestigd in België en Nederland, helpen ze een breed scala aan internationale bedrijven met douanekwesties en uitdagingen. Je kunt contact met ze opnemen voor procesvoering, advies, voorlichting en compliance met betrekking tot aangepaste vereisten en procedures.

DR Depots B.V.

DR Depots werd opgericht in 1980 met als oorspronkelijk doel het repareren en reinigen van containers. Als gevolg van zowel autonome groei als door middel van strategische acquisities, is DR Depots tegenwoordig een van de toonaangevende operators in Rotterdam en Antwerpen op het gebied van opslag, reparatie en diensten met toegevoegde waarde voor zowel droge als reeferapparatuur. De faciliteiten, technologieën en mensen voldoen aan de hoogste normen binnen onze branche.

Cross Trades Shipping Services B.V.

Cross Trades Shipping Services is specialist in ruwe grondstoffen zoals katoen, tabak en rubber en is opgericht in 2008. Sinds januari 2015 is een joint venture met D & R gelanceerd. Ze verplaatsen ladingen tussen allerlei bestemming zonder dat het land wordt betreden waar de verzender geregistreerd is. Actief op bijna 200 handelsroutes en een uitgebreid wereldwijd netwerk van meer dan 450 agenten en eigen kantoren.

Cross Limits Logistics B.V.

Cross Limits Logistics BV is een jonge, innovatieve en 100% neutrale logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het transport van goederen in containers per spoor, water en / of weg door geheel Europa en de GOS-landen. Met ruime kennis en ervaring binnen deze modaliteiten bieden ze een breed scala aan diensten en mogelijkheden waarbij service hét sleutelwoord is.

Van Donge & de Roo B.V.

Sinds 1 juli 1977 is Van Donge & De Roo een van de grootste particuliere expeditie organisaties in Rotterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rhoon, in het hart van de haven van Rotterdam, het centrum van internationale containervervoer binnen Europa. Als een van de toonaangevende leveranciers van Rotterdam op het gebied van expeditie en logistiek, werken ze met meer dan 130 medewerkers, ondersteund door een wereldwijd netwerk van toegewijde agentschappen en vertegenwoordigers.

Distri Rail B.V.

Distri Rail Is een particuliere railoperator met als doel om een ​​sterke en betrouwbare logistieke oplossing te bieden voor de industrie in de Rijn / Ruhr regio van / naar Nederland. Ze bieden Continental, Short-sea en Deap-sea cargo een rechtstreekse treinshuttle-verbinding van en naar de Rotterdamse Maasvlakte (ECT Delta / APM / Euromax) en Duisburg (DIT / D3T).  Dit met 8 vertrekken en aankomsten per week tegen een capaciteit van 100 TEU per trein.